پنبوک | سامانه ثبت مشاغل و آگهی در گوگل
پنبوک | سامانه ثبت مشاغل و آگهی در گوگل

   

ارتباط انسانی بخش مهمی از زندگی ما است. احساس دوست داشتن و داشتن حس ارتباط به سلامت روان ما کمک می کند .

اما همه روابط زندگی ما را بهتر نمی کنند. برخی از روابط برای ما خوب نیستند. آنها به جای اینکه به رفاه ما آسیب بزنند، آن را بهبود می بخشند. برخی از آنها حتی می توانند سمی باشند، و مهم است که پرچم های قرمز را تشخیص دهیم.

پرچم قرمز در یک رابطه چیست؟ چگونه می توانید آنها را شناسایی کنید؟ و مهمتر از همه، اگر رابطه شما به وضعیت ناسالم رسیده است، چه باید بکنید؟

در اینجا راهنمای شما برای پیمایش پرچم های قرمز رایج در یک رابطه است.

پرچم قرمز در یک رابطه چیست؟

پرچم های قرمز علائم هشدار دهنده ای هستند که نشان دهنده رفتار ناسالم یا دستکاری هستند .

آنها در ابتدا همیشه قابل تشخیص نیستند – این بخشی از چیزی است که آنها را بسیار خطرناک می کند. با این حال، آنها تمایل دارند بزرگتر شوند و با گذشت زمان مشکل سازتر شوند.

پرچم های قرمز اغلب در مکالمات پیرامون روابط سمی یا توهین آمیز استفاده می شود. مسمومیت می تواند خود را در هر رابطه نزدیک نشان دهد: دوستان، همکاران ، اعضای خانواده یا شریک زندگی.

پرچم های قرمز در یک پسر یا دختر می تواند نشانه هایی از خودشیفتگی، پرخاشگری، قربانی شدن یا حتی رفتار توهین آمیز باشد. با آگاهی از برخی از پرچم های قرمز رایج، می توانید از درگیر شدن در یک رابطه سمی جلوگیری کنید.

وقتی با پرچم های قرمز رابطه روبرو می شوید، زمان خوبی است که مکث کنید و پویایی که واقعاً با آن شخص به اشتراک می گذارید فکر کنید.

اغلب، رفتار سمی ظریف و موذیانه است. در لحظات ضعف بر ما خزنده می شود و اگر نتوانیم با آن مبارزه کنیم، می تواند زندگی ما را تحت کنترل بگیرد.

این می تواند باعث آسیب دیدن خود و اطرافیانمان شود. پرورش خودآگاهی در مورد پرچم‌های قرمز و رفتار سمی می‌تواند به ما کمک کند تا از آنها کاملاً اجتناب کنیم.

نمونه هایی از پرچم قرمز چیست؟

پرچم های قرمز در روابط، علائم هشدار دهنده ای هستند که نشان دهنده رفتار ناسالم یا دستکاری هستند. به عنوان مثال می توان به رفتار کنترل کننده، عدم احترام، بمباران عشقی و آزار عاطفی یا فیزیکی اشاره کرد. این رفتارها ممکن است به صورت نامحسوس شروع شوند، اما در طول زمان مشکل سازتر می شوند و به طور بالقوه منجر به پویایی سمی می شوند.

16 پرچم قرمز در یک رابطه که باید مراقب آنها باشید

قبل از اینکه بتوانید به پرچم‌های قرمز توجه کنید، باید بفهمید که چگونه به نظر می‌رسند و چرا خطرناک هستند.

بیایید به 16 پرچم قرمز رایج در مردان، زنان و افراد غیر دودویی که می‌توانند در هر رابطه‌ای ایجاد شوند، نگاهی بیاندازیم. با یادگیری ظاهر آنها و دلیل مضر بودن آنها، می توانید قبل از اینکه آسیب زیادی وارد شود به سمیت پایان دهید.

1. رفتار بیش از حد کنترل کننده

رفتار کنترل بیش از حد یک پرچم قرمز رایج در روابط است. افرادی که سعی می کنند حرکات، تصمیمات یا باورهای شما را کنترل کنند، بیشتر نگران آنچه می خواهند هستند تا آنچه برای شما بهترین است. اگر یک پسر یا دختر سعی می کند لباسی که می پوشید یا کجا می روید را کنترل کند، این می تواند یک پرچم قرمز باشد.

در یک رابطه سالم، سازش و تفاهم پیرامون تفاوت ها وجود دارد . یک نفر اعمال شخص دیگر را کنترل نمی کند.

2. عدم احترام یا اعتماد

اعتماد یک پایه مهم در هر رابطه سالم است. نشانه اصلی یک رابطه بی ثبات زمانی است که شرکا، دوستان، همکاران یا اعضای خانواده به شما اعتماد ندارند.

البته همه ما گاهی شک داریم. اما آنها نباید ما را از اعتماد به افراد زندگی خود برای انجام کار درست باز دارند. روابط سالم نیاز به اعتماد و احترام از هر دو طرف دارد . بدون احترام، اساس هر رابطه ای در بهترین حالت متزلزل است.

3. عدم حمایت عاطفی

نزدیک ترین افراد به شما باید شما را بسازند ، نه اینکه شما را خراب کنند.

وقتی کسی را دوست دارید، متعهد به حمایت و ارتقای او هستید . اگر این حمایت را از طرف شریک زندگی، خانواده یا دوستان خود احساس نمی کنید، چیزی باید تغییر کند.

4. آزار جسمی، ذهنی یا عاطفی

آزار جسمی، عاطفی و ذهنی پرچم قرمز غیرقابل انکاری در هر رابطه است. آزار جسمی آسان تر است. اما آزار عاطفی و ذهنی می تواند در درازمدت به همان اندازه مضر باشد. و درست مانند سوء استفاده فیزیکی، سوء استفاده ذهنی و عاطفی می تواند باعث PTSD شود .

هیچ‌کس حق ندارد از شما به‌عنوان قربانی مشکلات خود استفاده کند. باید با آنها به صورت سازنده و منصفانه برخورد شود. سوء استفاده هرگز پاسخ قابل قبولی به یک مشکل نیست.

5. سوء مصرف مواد

سوء مصرف مواد یک پرچم قرمز واضح است. این نشان می دهد که فرد با کنترل تکانه و عادات خود ویرانگر دست و پنجه نرم می کند . بسته به ماده، هر رابطه ای در صورت وجود اعتیاد می تواند به سرعت سمی شود.

با این اوصاف، سوء مصرف مواد یک بیماری است و ممکن است عزیز شما به کمک نیاز داشته باشد. اگر شما یا شخصی که می شناسید در حال مبارزه است، برای کمک با اداره خدمات سوء مصرف مواد و سلامت روان (SAMHSA) تماس بگیرید .

6. رفتار خودشیفته

اختلال شخصیت خودشیفته یک وضعیت روانی است که نشان دهنده خود وسواسی و احساس نابجای اهمیت است. این می تواند به عنوان هذیان عظمت ظاهر شود، اگرچه نه به معنای بالینی. آنها وقفه ای از واقعیت را تجربه نمی کنند، اگرچه ممکن است برای افراد نزدیکشان چنین احساسی داشته باشند. خودشیفته ها معتقدند که دنیا حول محور آنها می چرخد. و اگر کسی این باور را تهدید کند، آشفتگی و هرج و مرج در پی خواهد داشت.

درگیر شدن از نظر عاطفی با یک فرد خودشیفته و خود محور می تواند خسته کننده و آسیب زا باشد . نیازهای آنها همیشه مهمتر از شما در نظر گرفته می شود.

7. مسائل کنترل خشم

اگر یکی از نزدیکانتان مشکلات مدیریت خشم داشته باشد، ممکن است در طول یک درگیری احساس خطر یا ناامنی کنید . عدم تنظیم عاطفی یک پرچم قرمز قطعی برای هر رابطه است.

همه ما باید به اندازه کافی با یک شریک یا دوست احساس راحتی کنیم که بدون ترس از امنیت خود به موضوعات دشوار بپردازیم . هر کسی – زن یا مرد – که از خشم به عنوان یک تاکتیک ارعاب استفاده می کند، رفتار سمی از خود نشان می دهد.

8. همبستگی

همبستگی و کار عاطفی متعاقب آن ممکن است همیشه خود را سمی نشان ندهند. اما هم‌وابستگی در روابط می‌تواند یک الگوی فراگیر باشد که باعث مسائلی مانند خستگی عاطفی و افزایش بار ذهنی می‌شود.

وابستگی مشترک یا «اعتیاد به رابطه» زمانی اتفاق می‌افتد که دو نفر منحصراً برای حمایت عاطفی، روانی و حتی فیزیکی به یکدیگر تکیه کنند. این آنها را از سایر روابط خود دور می کند و می تواند رشد شخصی را متوقف کند .

9. اجتناب از تعارض

افرادی که از تعارض اجتناب می کنند ممکن است فکر کنند که از رابطه در برابر خرابی محافظت می کنند. اما در نهایت، تنها منجر به پرخاشگری منفعل طولانی مدت می شود.

هر چقدر هم که می تواند ناراحت کننده باشد، پذیرش تعارض سازنده یک عنصر حیاتی در همه روابط است. بدون درگیری سازنده ، مسائل جدی هرگز قابل حل نیستند. این می تواند منجر به رنجش و هدر رفتن انرژی شود .

10. حسادت مداوم

وقتی شریک یا دوست شما زمان زیادی را با دیگران می گذراند، طبیعی است که احساس حسادت کنید. با این حال، این بهانه ای نیست که اجازه دهید قضاوت شما مبهم باشد.

کسی که دائماً به ارتباط شما با دیگران حسادت می‌ورزد ، بیشتر به خواسته‌های شما اهمیت می‌دهد تا خوشبختی شما. این حسادت اغلب منجر به تاکتیک های دستکاری و سایر رفتارهای ناسالم می شود .

11. روشنایی گاز

گاز گرفتن یک تاکتیک متداول دستکاری و یک پرچم قرمز در هر رابطه ای است. این یک شکل موذیانه از سوء استفاده عاطفی است که در آن دستکاری کننده شما را وادار می کند که عقل یا قضاوت خود را زیر سوال ببرید.

قربانیان گازگرفتگی بدون توجه به اینکه آیا کار اشتباهی انجام داده اند یا نه، احساس گناه می کنند. گاز لایت یک پرچم قرمز واضح در هر رابطه است.

12. نداشتن هوش هیجانی

هوش هیجانی توانایی درک و مدیریت احساسات است.

افراد با سطح هوش هیجانی پایین قادر به درک احساسات شما یا همدردی با شما نیستند . این اغلب منجر به درگیری های غیر ضروری یا اشکال دستکاری می شود. سوء استفاده عاطفی ، از جمله بمباران عشقی ، اغلب ناشی از هوش هیجانی پایین است.

13. انزوای اجتماعی

برای بسیاری از ما، خانواده و دوستان ما حس مهمی از جامعه را فراهم می کنند . اگر کسی در زندگی شما بر روابط شما با کسانی که دوستشان دارید تأثیر منفی بگذارد، یک پرچم قرمز بزرگ است. روابط سالم هرگز نباید به قیمت سایر روابط سالم تمام شود.

14. ناتوانی در برقراری ارتباط آشکار

یک پرچم قرمز در یک پسر یا دختر می تواند عدم تمایل به برقراری ارتباط آشکار باشد. ارتباط برای همه به راحتی حاصل نمی شود. احساس تقابل، آسیب پذیری یا از دست دادن کنترل همگی می تواند افراد را از صحبت کردن باز دارد. اما اگر شریک زندگی شما تمایلی به تلاش و برقراری ارتباط ندارد، این به طور بالقوه می تواند یک پرچم قرمز باشد.

15. نداشتن ارتباط اجتماعی یا دوستان

همه افراد دایره بزرگی از دوستان ندارند. برخی افراد به سادگی برقراری ارتباط با دیگران را دشوارتر می دانند. آنها ممکن است با اضطراب های اجتماعی یا کمرویی دست و پنجه نرم کنند. اما نداشتن هیچ دوستی یا روابط نزدیک می تواند یک پرچم قرمز برای یک پسر یا دختر باشد.

16. عاشق بمب گذاری

بمباران عشقی یکی دیگر از علائم هشدار دهنده مهم است . وقتی کسی از همان ابتدا توجه و محبت بیش از حد به شما سرازیر می شود، می تواند نشانه ای از دستکاری باشد . این نوع رفتار پس از پایان مرحله اولیه می تواند به سرعت به رفتار کنترلی تبدیل شود.

پرچم زرد و سبز در یک رابطه

پرچم‌های زرد مشابه پرچم‌های قرمز هستند، فقط کمی شدت کمتری دارند. پرچم قرمز یک علامت هشدار واضح است. در مقابل، پرچم های زرد نشان دهنده یک منطقه مشکل است که باید مورد توجه قرار گیرد.

در هر رابطه ای حتماً نواقص و زمینه هایی برای بهبود وجود دارد. با این حال، هیچ رابطه‌ای نباید بیشتر از خوب بودن باعث آسیب شود.

پرچم‌های زرد سیگنال‌هایی هستند که به الگوها یا رفتارهایی اشاره می‌کنند که برای ترمیم و شکوفا شدن رابطه نیاز به تغییر دارند.

به عنوان مثال، یک پرچم قرمز ممکن است زمانی باشد که شریک زندگی شما را از رفتن به رویدادها بدون او منع می کند. یک پرچم زرد می تواند به این معنی باشد که وقتی شما این کار را می کنید بدخلق یا عصبانی می شوند.

پرچم های زرد لزوماً دلیلی برای پایان دادن به یک رابطه نیستند. اما آنها برای حل و فصل نیاز به تصدیق و مشارکت دو طرف دارند.

هر چیزی در مورد یک شریک، دوست، همکار یا یکی از اعضای خانواده که پتانسیل ایجاد اصطکاک در طول رابطه شما را داشته باشد احتمالاً پرچم زرد است.

اگر چیزی در مورد شخصی در زندگی شما به طور مستقیم سلامت یا رفاه شما را تهدید می کند ، احتمالاً یک پرچم قرمز است.

پرچم های سبز

پرچم های سبز شاخص های مثبت در رابطه هستند . در یک رابطه جدید ، اینها ممکن است شامل ارتباطات باز و صادقانه ، احترام به مرزها ، حمایت متقابل و ارزش های مشترک باشد. پرچم های سبز نشان می دهد که رابطه سالم است و پتانسیل رشد دارد. این نشانه ها نشان می دهد که هر دو طرف متعهد به ایجاد یک ارتباط قوی و محترمانه هستند .

چگونه در یک رابطه به پرچم قرمز نزدیک شویم

مانند هر موقعیت اجتماعی حساس، پرداختن به پرچم قرمز در یک رابطه مستلزم:

مراقبت از خود باید اولویت اصلی زندگی باشد. اگر رابطه ای بین شما و خوشبختی شما در راه است ، چیزی باید تغییر کند.

اگر متوجه چند پرچم قرمز در رابطه خود شدید، در اینجا نحوه برخورد با آنها آورده شده است.

1. نیازهای خود را بپذیرید

شما هرگز نباید نیازهای خود را فدای نیازهای دیگران کنید. بله، سازش سالم است. اما اگر به قیمت خوشبختی و رفاه ذهنی شما تمام شود، ارزشش را ندارد .

نیازهای خود را با یک برنامه مراقبت از خود بپذیرید . این می تواند به شما بینشی در مورد آنچه واقعاً از زندگی می خواهید بدهد. و می تواند شما را تشویق کند که در مورد تغییرات مهم رابطه  صحبت کنید و مستقیم تر صحبت کنید.

2. ارتباط برقرار کنید

ارتباط در مرکز همه پویایی های رابطه سالم است. بدون آزادی بیان احساس خود، پیشرفت بسیار کمی ممکن است اتفاق بیفتد.

گاهی اوقات، یک شریک یا دوست از تأثیر اعمالشان بر شما بی خبر است. قبل از اینکه هر گونه تغییری رخ دهد  باید آشکارا با آنها ارتباط برقرار کنید .

3. از احساساتی شدن بیش از حد خودداری کنید

داشتن یا ابراز احساسات هیچ اشکالی ندارد. اما عدم استفاده از مهارت‌های تنظیم هیجانی مناسب می‌تواند قضاوت شما را مختل کند و پاسخ‌های غیرمنطقی را تحریک کند.

هنگام پرداختن به یک موضوع دشوار در رابطه خود، حفظ ذهنیت آرام می تواند به شما کمک کند تا حد امکان مؤثر و مهربانانه به یک راه حل برسید.

4. به دنبال کمک حرفه ای باشید

قبل از اینکه نیاز به حمایت خارجی داشته باشید، فقط می توانید تلاش زیادی انجام دهید.

روانشناسان بالینی و مددکاران اجتماعی برای کمک به افرادی که مراحل و مراحل دشوار زندگی را پشت سر می گذارند، وجود دارند.

اگر با مشکلی در رابطه خود دست و پنجه نرم می کنید و احساس می کنید برای رسیدگی به آن از آمادگی کافی برخوردار نیستید، جستجوی کمک حرفه ای می تواند تفاوت فوق العاده ای ایجاد کند.

5. با خود صادق باشید

اگر با خود صادق نباشید، مدیریت یک سری پرچم قرمز با دوست یا شریک زندگی خود بسیار چالش برانگیزتر خواهد بود.

اگر همه افراد درگیر در مورد احساس واقعی خود باز و صادق باشند، حل تعارض آسان تر است. با خودتان صادق باشید و از حقیقت دوری نکنید.

6. تعیین حد و مرز

تعیین مرزها یکی از مهم ترین بخش های یک ارتباط سالم انسانی است ، صرف نظر از اینکه با یک دوست، همکار، یکی از اعضای خانواده یا افراد مهم دیگر باشد.

همه ما برای محافظت از خود و حفظ روابط خود تا حد امکان به مرزهایی نیاز داریم. شما باید به وضوح نیازها، مرزها و موارد شکستن معامله با یکی از عزیزان خود را بیان کنید.

به عنوان مثال، اگر همکارتان مطالبه گر است، از گذاشتن پای خود و درخواست فضای شخصی نترسید.

7. دوباره با دوستان یا خانواده ارتباط برقرار کنید

چه یک دوستی باشد، یک رابطه کاری یا عاشقانه، روابط منفی می تواند منزوی باشد. هر چه منزوی تر باشید، داشتن دیدگاه نسبت به خودتان یا دیدن گزینه های جایگزین دشوارتر است.

اگرچه یک رابطه بد می تواند روابط دیگر شما را تحت فشار قرار دهد، گذراندن وقت با افرادی که شما را برای مدت طولانی می شناسند می تواند به شما کمک کند تا با ارزش های اصلی خود ارتباط برقرار کنید. به دنبال افرادی بگردید که به آنها احترام می گذارید و به آنها اعتماد دارید، حتی اگر برای مدتی از ارتباط خود دور بوده باشید. بگذارید بدانند که دلتان برای دوستی آنها تنگ شده و برای آنها ارزش قائل هستید.

گذراندن وقت با دیگران می تواند به شما کمک کند احساس کنید مورد قبول و حمایت قرار گرفته اید و نقاط قوت خود را به شما یادآوری می کند.

8. بدانید چه زمانی باید ترک کنید

قرار نیست همه روابط دوام بیاورند. در حالی که پذیرش این حقیقت دشواری است، درک اهمیت ترک یک رابطه مخرب، اقدام نهایی مراقبت از خود است.

اگر در رابطه ای گیر کرده اید که انرژی شما را تخلیه می کند و مانع از رشد، انجام بهترین کار یا یافتن شادی می شود، نمی توانید به پتانسیل کامل خود برسید . شهامت قطع رابطه با افراد سمی را داشته باشید و به جای آن روی ترمیم رابطه خود با خودتان تمرکز کنید.

می توانید تاب خاکستری را برای مدت کوتاهی یا موارد خاص امتحان کنید. اما این تکنیک یک راه حل طولانی مدت نیست.

این می تواند در روابط کاری دشوارتر باشد. اما هنوز هم می توان حد و مرزهای سالمی را تعیین کرد و حتی برای کمک با منابع انسانی تماس گرفت.

سوالات متداول پرچم قرمز در روابط

قانون 3 ماهه با پرچم قرمز چیست؟

قانون 3 ماهه در روابط اغلب به این ایده اشاره دارد که حدود سه ماه طول می کشد تا ماهیت واقعی یک شریک زندگی را ببینید . در مرحله اولیه، افراد ممکن است بهترین خود را نشان دهند، اما پس از سه ماه، ممکن است رفتارهای واقعی و پرچم قرمز بالقوه آنها ظاهر شود. تشخیص زودهنگام این علائم می تواند به شما در جلوگیری از مشکلات طولانی مدت کمک کند.

چند پرچم قرمز در دوستان چیست ؟

پرچم قرمز در دوستان می تواند شامل بی احترامی مداوم، حسادت ، دستکاری و عدم حمایت در زمان های سخت باشد.

اگر دوستی همیشه منفی است، احساسات شما را نادیده می گیرد یا سعی می کند اعمال شما را کنترل کند ، اینها نشانه های قوی یک دوستی ناسالم هستند. این رفتارها می تواند منعکس کننده آنهایی باشد که در روابط عاشقانه سمی دیده می شود و بر اهمیت حفظ مرزهای سالم در همه ارتباطات تأکید می کند.

چگونه پرچم قرمز خود را پیدا کنم ؟

برای پیدا کردن پرچم‌های قرمز خود ، واکنش‌های خود را در روابط ، نحوه برخورد با تعارض و هر گونه الگوی رفتاری که در گذشته باعث ایجاد مشکلاتی شده است را در نظر بگیرید.

انعکاس بازخورد دیگران و صادق بودن در مورد نقاط ضعف خود نیز می تواند به شناسایی و رفع این پرچم های قرمز کمک کند . این فرآیند برای هر کسی که می‌خواهد روابط معنادارتر و محترمانه‌تری ایجاد کند، حیاتی است .

پرچم قرمز در یک رابطه باید مورد توجه قرار گیرد

فرقی نمی کند این یک رابطه عاشقانه باشد یا یک رابطه جدید با یک همکار. دانستن نحوه شناسایی پرچم قرمز مهم است.

روابط سمی می تواند خلاء انرژی و شادی باشد. اما راه هایی وجود دارد که ما بتوانیم در برابر این پویایی های ناسالم دفاع کنیم.

روابط زمانی می توانند رشد کنند که همه افراد درگیر با همان عشق و محبتی روبرو شوند که از خود ابراز می کنند.

از دفتر تا زمین بازی، پیمایش پویایی های اجتماعی سالم بخش اساسی از تجربه انسان است. اگر به پشتیبانی اضافی از یک متخصص آموزش دیده نیاز دارید، با یک مربی BetterUp ارتباط برقرار کنید .

26 آگوست 2024 – 20 دقیقه خواندن